Seneste nyt

Alt du skal vide om morgendagens pokalkamp

af

Nykøbing FC spiller i morgen pokalkamp kl. 15:15, når Næsby fra 3. division venter i 3. runde af pokalturneringen. Bliv klogere på morgendagens modstander her.

Efter sejren over Superliga-mandskabet OB i 2. runde, gælder det i morgen 3. runde i dette års pokalturnering.

For anden runde i træk venter der en fynsk modstander, da det denne gang er Næsby fra 3. division, der skal forsøge at stoppe Nykøbing FC’s pokaleventyr.

Gratis adgang til kampen

Vi håber på god NFC-opbakning i Næsby, og selvom transporten derover naturligvis koster lidt, så kan vi glæde os over, at der er gratis adgang til selve kampen.

Man skal derfor blot møde op ved stadion – så er man klar til at bakke NFC-drengene op frem mod videreavancement.

Kampen spilles i ALPI Arena Næsby, som du finder på Stærehusvej 31, 5270 Odense N.

Ungt og talentfuldt fynsk mandskab

Næsby-mandskabet huserer til dagligt i 3. division, hvor de halvvejs gennem grundspillet indtager 6. pladsen, der akkurat giver adgang til slutspillet.

Fynboerne kommer fra en frisk 2-0-hjemmesejr i weekenden over VSK Århus, og morgendagens værter har i det hele taget også været godt kørende hjemme i ALPI Arena Næsby.

Næsby er således ubesejret på eget græs i denne sæson, da de har vundet fem ud af seks hjemmekampe i ligaen.

Fynboerne ligger i skyggen af OB, som Nykøbing FC slog ud i 2. runde af pokalturneringen. Til gengæld nyder Næsby godt af ’storebror-klubben’, da de nyder godt af mange dygtige, uge og talentfulde spillere, der ikke slår igennem i Superliga-klubben, men i stedet havner hos Næsby.

Det unge mandskab viste da også potentialet i 2. runde af pokalturneringen, da de slog 2. divisionsmandskabet Skive ud efter forlænget spilletid.

Nykøbing FC-drengene skal derfor være på tæerne i morgendagens kamp.

Du kan som altid følge kampen via liveopdatering på vores Facebookside.