Seneste nyt

ALLE MAND I CM ARENA TIL TOPKAMP 💙

af

Det er slut med at sidde hjemme og følge Nykøbing FC i fjernsynet eller på telefonen. CM Arena er atter åbent, og vi skal alle på stadion! Køb billet på nfc.eventii.dk

Nykøbing FC scorer til 2-3 i dommerens tillægstid. Forspringet er igen øget til seks point ned til nummer to, og med blot seks kampe tilbage kan du nærmest smage og dufte følelsen af oprykning og NordicBet Liga-fodbold i CM Arena igen.

Euforisk hopper du ved scoringen op af sofaen, kigger rundt i din stue og leder febrilsk efter nogle af juble sammen med. Hvor er jublen? Hvor er vennerne man kan give den notoriske corona-albue i ren jubelrus? Hvor er alle dine medfans, som du i ren eufori plejer at knytte næven sammen med og juble over endnu en NFC-scoring?

De er der ikke. Euforien lægger sig, du sætter dig ned og må nøjes med at drømme dig til stemningen på stadion.

Kedeligt ikke?

Lørdag d.1 . maj sluttede det, og d. 15. maj skal vi alle igen på stadion, når vi tager imod AB i en utrolig vigtig kamp for hele Lolland-Falsters hold.

Herunder får du svar på en masse praktiske spørgsmål.

Restriktioner:

Nedenstående restriktioner gælder i forbindelse med de sidste to hjemmekampe i CM Arena.

  • Du skal have et gyldigt coronapas for at komme på stadion. Coronapasset dækker over, at du enten er færdigvaccineret eller testet inden for 72 timer af afslutningen på kampen. På lørdag skal du derfor have enten en PCR eller kviktest, der tidligst er taget onsdag d. 12. maj kl. 17:00.  Coronapasset dækker også over, hvis du har været testet positiv for Covid 19 inden for de seneste 180 dage. Dokumentationen kan fremvises både elektronisk eller på papir.
  • Børn under 15 år er fritaget for at fremvise coronapas.
  • Vi er forpligtet til at notere alle på stadion ved navn, e-mail og telefonnummer. Dette vil du derfor blive bedt om, hvis du køber billet på dagen. Alle der køber digitalt har opgivet disse informationer ved køb, hvorfor de blot skal fremvise gyldigt coronapas og gå ind.
  • Du skal bære mundbind når du står eller går. Mundbindet må tages af, når du er siddende.
  • Husk gyldigt ID-kort som eksempelvis sygesikringskort eller kørekort.
  • Bliv siddende på din plads under kampen, hold god afstand og sørg for at holde god håndhygiejne via de opsatte spritdispensere på stadion.

Billetter:

Billetterne er allerede i salg, og de kan købes på nfc.eventii.dk.

Vi vil gerne opfordre til, at man køber sin billet digitalt – både for din egen og vores skyld.

Køber du digitalt sparer du nemlig penge på voksenbilletter OG undgår potentiel kø ved indgangen.

Vi forventer mange mennesker på stadion, og da vi skal overholde ovenstående restriktioner, vil der være risiko for kødannelse. Køb derfor på forhånd, spring køen over og afhjælp en masse af den forventede travlhed foran hovedindgangen.

Sæsonkortholder: 

Er du sæsonkort- eller årskortholder er det dejligt nemt for dig.

Du fremviser blot dit coronapas samt sæsonkort i indgangen og finder din plads på stadion samtidig med, at du naturligvis overholder alle de gængse restriktioner.

Ung i Guldborgsund Kommune:

Siden sidst er vi blevet begunstiget med et fantastisk tiltag fra Guldborgsund Kommune, da de har sørget for, at alle børn/unge til og med 17 år, der er bosat i Guldborgsund Kommune kan komme gratis i CM Arena.

Er du derfor mellem 6-17 år og bosiddende i Guldborgsund Kommune, skal du blot medbringe gyldigt ID, gå op i billetvognen og bede om en billet. Børn vil ligesom voksne blive noteret ved navn, e-mail og telefonnummer. Har et barn ikke enten e-mail eller telefonnummer bedes de oplyse deres forældres således, at vi kan komme i kontakt med disse ift. smitteopsporing.

Ungdomsmedlem i NFC:

Spiller du fodbold i NFC i årgangene U6-U19, er der sendt en besked ud via kluboffice omkring, hvordan du sikrer dig eller dit barn en billet til kampen.

Da der til denne sæson grundet Covid 19 ikke blev uddelt fysiske ungdomskort som vanligt, vil vi sende jer digitale billetter, som i enten kan vise via telefon eller printe hjemmefra.

Bemærk at dette kun er nødvendigt ift. spillere, der ikke er bosat i Guldborgsund Kommune jf. ovenstående afsnit.

Ungdomsmedlem i omegnsklub: 

Er du U6-U19-spiller på Lolland-Falster i en anden klub end Nykøbing FC, har din klubformand og/eller ungdomsformand modtaget en mail fra os vedr. billetter.

Da der til denne sæson grundet Covid 19 ikke blev uddelt fysiske ungdomskort som vanligt, vil vi sende jer digitale billetter, som i enten kan vise via telefon eller printe hjemmefra.

Er der anledning til flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til fs@nykobingfc.dk.

Bemærk at dette kun er nødvendigt ift. spillere, der ikke er bosat i Guldborgsund Kommune jf. ovenstående afsnit.

ALLE MAND I CM ARENA TIL FODBOLDFEST 💙