Seneste nyt

Aktiesalg 2021: Vær med til at skabe flere store øjeblikke

af

Aktiesalget 2021 er fra dags dato skudt i gang, og det er af stor vigtighed, så vi sammen kan fortsætte med at skabe store øjeblikke til glæde for alle på landsdelen.

2021 har været et fantastisk år for NFC. Oprykningen til 1. division startede det hele og det fortsatte i efteråret, hvor vi viste, at vi var kommet tilbage for at blive, og vores måde at spille fodbold på har skabt stor respekt hos de andre klubber.

Efteråret i Nykøbing FC har vist os, hvad vi som landsdel er i stand til, når vi rykker sammen i bussen og alle trækker i én retning. Hvem husker ikke den fantastiske september-aften i Lollands Bank Park, hvor de mangefoldige danske mestre, F.C. København, blev sendt hjem med en lektion om, at vi fra ’udkantsdanmark’ kan noget særligt – specielt når vi står sammen.

Brølet fra de 5000 tilskuere i Lollands Bank Park runger endnu over Sydhavsøerne, men vi vil endnu mere. Sammen skal vi sørge for, at hovedstaden og resten af Danmark ikke længere kun taler landsdelen ind i en narrativ om udkant og mindreværd, men derimod taler om, hvad pokker det er, vi gør så rigtigt hernede. For det gør vi!

I Nykøbing FC vil vi skabe endnu flere store oplevelser og ikke mindst tage ansvar for, at landsdelen fortsætter sin fine udvikling.

Derfor åbner vi fra dags dato en aktieemission, der skal sikre, at klubben kan fortsætte ud af det ambitiøse spor og også fremover kan skabe minderige aftener, som 3-0 sejren i september.

Vi håber, at mange vil investere i  aktier til gavn for hele landsdelen, og at alle vil fungere som ambassadører overfor dem i møder på deres vej, så vi dels får endnu flere aktionærer og dels får skabt en økonomi, så vi også fremover kan udvikle fodbolden på Lolland-Falster og Sydsjælland.

Køb allerede nu din aktie her: https://nykobingfc.com/vare/folkeaktie/