Nyt fra netværket

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal forlænger: Vi er med på den lange bane

af

Nykøbing FC og Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal forlænger samarbejdet.

Endnu en trofast partner fortsætter på rejsen mod Superligaen sammen med Nykøbing FC.

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal har været med i Nykøbing FC længe, og de spejler sig i klubbens ambitioner omkring at være blandt de bedste og hele tiden udvikle sig.

– Vores begrundelse for at bakke om projektet er uændret i.f.t. de foregående år. Vi tror på NFC-projektet og finder det vigtigt at bakke op om et af landsdelens sportslige fyrtårne

– En ambition om at være blandt de bedste og hele tiden stræbe mod udvikling af butikken, er noget vi sagtens kan relatere til hos Bang/Brorsen & Fogtdal. At NFC ovenikøbet er lokalt forankret er et ekstra plus, siger partner i Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal, Kenneth Berg.

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal er inde i en enormt spændende udvikling, hvor fremtiden præcis som i Nykøbing FC er meget lys.

Kenneth Berg ser derfor frem til at fortsætte på rejsen med Nykøbing FC og fastslår samtidig, at advokatfirmaet er trofaste og med på den lange bane i klubben.

– Bang/Brorsen & Fogtdal er selv inde i en rivende udvikling med et løbende generationsskifte og ansættelse af yngre fuldmægtige og advokater. Vi ser lyst på fremtiden, og glæder os til at bakke op om NFC i en sindssygt spændende sæson, hvor alt er i spil. Bang/Brorsen & Fogtdal er med på den lange bane, og vi ser frem til masser af god bold og netværk, slutter han.

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal her.