Nyt fra netværket

Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal bliver erhvervspartner i NFC

af

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal har forlænget og øget deres engagement i Nykøbing FC.

Er der noget som Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal kan identificere sig med, er det lokal forankring og høje ambitioner.

Advokatfirmaet har 30 ansatte fordelt på hovedkontoret i Nykøbing Falster samt afdelinger i både Vordingborg, Stege og Næstved. Det store engagement i Lolland-Falster og Sydsjælland passer ifølge partner i Bang/Brorsen & Fogtdal, Kenneth Berg, perfekt sammen med NFC.

– Vi kan i Bang/Brorsen & Fogtdal identificere os med værdierne i Nykøbing FC i form af et stort fokus på den lokale forankring samtidig med, at man har et højt ambitionsniveau. Det vil vi rigtig gerne bakke op om, og vi er derfor meget glade for, at vi nu kan kalde os erhvervspartnere i Nykøbing FC, siger Kenneth Berg.

Bang/Brorsen & Fogtdal viser med det øgede engagement endnu engang deres trofaste støtte til NFC udenfor banen, men også til kamp og netværksarrangementer er de altid stærkt repræsenteret.

– Vi nyder at komme måde i Loungen og generelt i CM Arena til kamp. Det er altid rart at komme i netværket og mærke, at der er en positiv stemning omkring klubben, og at folk brænder for at bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster, fortæller Kenneth Berg, som ligeledes glæder sig over det seneste halve års oplevelser på stadion.

– Det har jo været fantastisk at følge holdet i den her sæson, hvor der virkelig er blevet spillet flot og underholdende fodbold. Vi glæder os meget til, at vi også til foråret skal på stadion og følge resten af den her spændende sæson, slutter han.

Udover at være erhvervspartnere er Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal også talentpartnere for Nykøbing FC’s talentfulde U19-mandskab.

Du kan læse meget mere om Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal her.