Seneste nyt

Årets første træningskamp: Kom ud og kickstart det spændende forår

af

I morgen spiller Nykøbing FC årets første træningskamp, og det er med rig mulighed for at se hele truppen samt klubbens mange talenter.

I morgen klokken 11:00 sparkes sæsonens første træningskamp i gang i NFC Syd.

Træningskampen vil dog ikke være en traditionel en af slagsen, men en intern, hvor førsteholdet og NFC’s mange store talenter alle skal i kamp.

Formatet på den interne træningskamp vil være tre hold, der hver især spiller 30 minutter mod hinanden, hvorfor mange af klubbens unge talenter får muligheden for at vise sig frem.

Sportsdirektør Claus Jensen glæder sig til at se de mange unge lokale drenge i aktion.

– Vi råder over dygtige talenter i de unge årgange og vi tror på at fremtiden er lys for talentudviklingen i Nykøbing FC og på hele Lolland-Falster. Vi har ofte vores unge spillere med omkring førsteholdstræninger. Det er vigtigt for de unge spillere, at det er naturligt at være omkring førsteholdstruppen og det er essentielt for dem, at lære af de ældre og mere rutinerede spillere, som vi har i divisionstruppen – vi glæder os til at se vores mange talenter i aktion i morgendagens kamp, siger Claus Jensen inden, at han fortsætter.

– Transitionen fra ungdoms- til seniorspiller er det største spring for en fodboldspiller. Det er vi meget opmærksomme på, så vores mange spirende talenter får de bedst mulige forudsætninger for at nå deres fulde potentiale. Det er en absolut hjørnesten i vores vision at vi skal være lokalt forankret og vi har stor fokus på vores unge talenter. Det er dem, der er fremtiden og dem, der skaber det fundament, som vi som lokalt forankret topklub i Danmark skal stå og bygge videre på.

Kampen er derfor ikke blot en mulighed for at komme ud og vise divisionsdrengene stor opbakning forud for et forår ud over det sædvanlige, men også en mulighed for at komme ud og se nogle af de mange talentfulde spillere, der skal tegne fremtiden i Nykøbing FC.

– Jeg kan kun opfordre alle til at komme i NFC Syd og være med til at kickstarte foråret, hilse på alle spillerne igen og ikke mindst se vores mange dygtige talenter i kamp. Det bliver en fantastisk dag, og alle omkring klubben glæder sig til at se vores trofaste fans igen, slutter Claus Jensen.

Der er kampstart 11:00 i NFC Syd.