Nyt fra netværket

Nykredit Nykøbing F. har forlænget deres netværkspartnerskab.

af

Centerdirektør Lars Thier og Erhvervsrådgiver Søren Berg fra Nykredit i Nykøbing F., er begge bidt af en gal fodbold, så det at forlænge netværkspartnerskabet hos Nykøbing FC, var helt naturligt.
Lars Thier synes at Superliga2020 er en super ambitiøst projekt, som han rigtig gerne vil støtte op omkring, ligesom han også støtter op omkring NFC Bredde.
Når sådan et projekt bliver født, bliver vi da nød til at følge det til dørs, da det jo skaber positiv omtale til hele landsdelen, udtaler Lars Thier.
Lars er i øvrigt også træner for nogle unge dygtige knægte i Nyråd, og har i sine unge år, spillet kampe i rødt og hvidt.
Søren Bjerg er Nykredits mand i loungen, tror ikke det er ret mange hjemmekampe han har misset, han tager ofte en forretningsforbindelse/bankkunde med, og nyder virkelig at komme i loungen, til god mad, fantastisk fodbold, og et super interessant netværk.
Søren har en søn med på Nykøbing FC´s U17 mandskab, så også han har fodbolden helt inde under huden.
Vi vil gerne her hos Nykøbing FC takke Nykredit Nykøbing F. for partnerskabsforlængelsen, og glæder os til at jer i loungen, til nogle spændende kampe i NordicBet Ligaen.

På billedet ses Centerdirektør Lars Thier til venstre, og Erhvervsrådgiver Søren Berg til højre.

http://www.nykredit.dk/nykminorproj/sv_findnykredit.do?fmscode=6276&intcsref=_findnykredit