Seneste nyt

Vigtigste er spilletid

af

I sidste uge var Ole Jakobsen først med Danmarks U18 landsholdet en tur til Tyskland for at spille to træningslandskampe mod værtsnationen. Mandag den 8. maj spillede han fra start og scorede Danmarks første mål da han bankede en bold op i krogen, mens han blev skiftet ind i den anden kamp den 11. maj med elleve minutter igen, og scorede fra en spids vinkel ti minutter senere.
Hjemme igen blev han sat i kamp efter 27 minutter, kun dagen efter den sidste landskamp, Som alle er bekendt med gik det særdeles godt, da han scorede Nykøbing FC’s første mål straks i anden halvleg på en soloraid til 1-1.

U18 landstræner Morten Eskesen udtaler sig om Ole Jakobsen til Nykøbing FC’s hjemmeside;
– Han er en spiller som har nogle rigtig gode spidskompetencer. Hans venstreben har et højt niveau, han er god til at drible, han er hurtig og med gå-på-mod. Derudover er han en målfarlig type, der ved hvor målet står, udtaler Morten Eskesen.


Landstræner for Danmarks U18 landshold, Morten Eskesen, mens han stadig var træner for Helsingør FC på Capelli Sport Stadion i Køge.

Vigtigste er spilletid
Nykøbing FC rykker desværre en række ned og efter sommerferien hedder det 2. division, men det betyder nødvendigvis ikke det bliver sværere for Ole Jakobsen at behold sin plads på landsholdet;
– Han er i en god klub med en god træner, og selvom klubben rykker ned, er det vigtigste spilletid for en ung spiller. Han er i konkurrence med flere spillere som sidder på bænken i en superligaklub, men fast spilletid er det vigtigste for at han kan fortsætte sin udvikling, slutter Morten Eskesen.

Næste gang der er opgaver for landsholdet bliver det i øvrigt til U19 landsholdet er til efteråret.