Seneste nyt

10-mands NFC led nederlag i Lyngby

af

Nykøbing FC spillede med en mand i undertal i 70 minutter, og tabte med 5-0 til oprykningskandidaterne fra Lyngby BK.

Det var et revanchelystent Lyngby-mandskab, der lørdag eftermiddag var på jagt efter at revanchere senest, da NFC var på besøg og vandt 1-2.

Revanchen fik de desværre, da det blev en hård kamp med blot 10 NFC’ere på banen i langt størstedelen af kampen.

Kampen startede yderst underholdende og begge hold havde chancer for at bringe sig i front.

Lyngby var først med en stor chance allerede få sekunder inde i kampen, da et fladt indlæg fra højre fik lov til at stryge hele vejen til bagerste stang, hvor en Lyngby-spiller stod klar. Heldigvis strøg bolden et godt stykke over mål.

Minuttet efter var MK tæt på at komme frem til en stor chance efter et godt indlæg af Mikkel Juhl, men Lyngbys målmand kom akkurat højest i situation.

Lyngby var farligst i kampens indledning og efter seks minutter, kunne Magnus Sævarsson havde bragt hjemmeholdet i front. Hans forsøg tæt under mål blev dog sendt forbi Storchs bur.

Nykøbing FC var ikke spillet under græsset i denne periode, hvor kombinationerne flød fornuftigt og der blev spillet godt gennem Lyngbys pres.

Det billede ændrede sig dog drastisk efter en lille kvarter, hvor Jannich Storch blev udvist efter, at han kom for sent på en lang bold i dybden. Morten Bank måtte iskold på banen, og så skulle det for alvor vise sig at blive svært for Claus Jensens mandskab.

Morten Bank lagde godt ud, da han flot pillede et knaldhårdt frispark fra kort afstand.

Fem minutter senere var det faktisk NFC, der kom frem til en stor chance, da Emeka Nnamani pressede sig til en friløber i en spids vinkel. Desværre nåede en Lyngby-mand akkurat ned og fik blokeret Nnamanis forsøg mod det lange hjørne.

Herfra stod der Lyngby på det meste.

Efter 37 minutter blev til 1-0, da Emil Nielsen blev spillet helt fri med Morten Bank. Emil Nielsen svigtede ikke, men udplacerede Bank, hvorfor hjemmeholdet kom i front.

NFC kom herefter ud af det værste pres, men få minutter før pausefløjt blev det alligevel 2-0, da NFC blev spillet tynde og Magnus Kaastrup helt fri ved bagerste stang kunne score til 2-0.

I anden halvleg blev ondt værre for NFC.

Få minutter inde i anden halvleg sparkede Adam Sørensen på et tomt mål på ydersiden af stolpen, men få minutter senere begyndte hjemmeholdet for alvor at finde skarpheden frem.

Efter 52 minutter kunne Magnus Kaastrup fordoble sin måltotal og gøre det til 3-0, da han gled bolden i kassen tæt under mål.

Efter 54 minutter og 67 minutter blev det 4-0 og 5-0 ved Magnus Kaastrup og Emil Nielsen, og så lignede det for alvor en rigtig, rigtig skidt eftermiddag i Lyngby.

Nykøbing FC fik dog i slutfasen sat en prop i defensiven, og selvom Lyngby var tæt på en udbygning af føringen af et par omgange, blev det ved 5-0 til værterne, der dermed spillede sig endnu tættere på oprykningen til Superligaen.

Lyngby BK – Nykøbing FC

02.04.22 Kl. 14:00 på Lyngby Stadion

23.Spillerunde i NordicBet Ligaen. 

1-0, Emil Nielsen (37 min)

2-0, Magnus Kaastrup (45+ min)

3-0, Magnus Kaastrup (52 min)

4-0, Magnus Kaastrup (55 min)

5-0, Emil Nielsen (67 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Juhl, Jacob Egeris, Malte Johannsen, Lars Pleidrup, Victor Christiansson, Valon Ljuti (80. Lukas Giessing), Mathias Gehrt (80. Simon Madsen), Emeka Nnamani, Nicolai Jessen (16. Morten Bank), Mathias Kristensen (63. Mads Carlson).